Sportkleurvrijwilligers vormen de verplichting om het testteam te verzenden

10/05/2022 作者 admin 关闭

Sportkleurvrijwilligers vormen de verplichting om het testteam te verzenden

  Originele titel: Sports Lotus Vrijwilligers Samenstellingsverplichting aan het testteam 4 juni, 2021 "Public Welfare Sports Hogere toelatingsexamen" Vrijwilligerslanceringsceremonie, gehouden in de vijfde middelbare school van Taiyuan City.

Deze publieke welzijnsactiviteit begon in 2020, gehost door Shanxi Sports Lottery Management Center. De provinciale kleurend personeel en het gokstationsagent, de respectieve particuliere auto’s vormen het team van de sportloterij en bieden een paar overdrachtsdiensten voor kandidaten met verkeersmoeilijkheden.

Dit jaar is het provinciale kleurencentrum geassocieerd met 11 lokale gemeenten in de provincie en hebben meer dan 200 vrijwilligers 200 vrijwilligers georganiseerd om deel te nemen aan deze liefde. Taiyuan-stad nemen als een voorbeeld, de kinderen die voornamelijk de parallelle en studie in het veld dienen.

"Deze kinderen lijnen meestal naar school, hun ouders zijn niet bekend met de weg van Taiyuan City." Helpt de vrijwilliger vertegenwoordiger Yan Yan Gang zei: "We zullen goed werk doen voor kandidaten, en wensen dat de kinderen een uitstekende resultaten willen bereiken, testen Voer je eigen ideale school in.

"Bovendien heeft het sportkleurencentrum van de provincie een vrijwilliger georganiseerd om de veiligheidstraining te voltooien. Alle testvoertuigen zijn uitgerust met mineraalwater, maskers, examenapparatuur en andere items, bieden garanties voor kandidaten en epidemische preventie en -controle. In de loop der jaren, Shanxi Sports Lottery Management Center heeft openbare welvaartsactiviteiten gelanceerd, zoals primaire en middelbare scholen, arme studenten, en helpen met middelbare scholieren, en helpen het toelatingsexamen van het Middle College, en helpen jonge mensen gezond te worden. (Reporter Yang Hi?).